Mogen wij ons even voorstellen?

picture-280-Whopicture-280-Who2picture-280-Who3

 

Jolande 096-2Jolande Bijl is oprichtster van stichting A Coach 4 Life. Ze heeft een passie voor Jezus en ziet niets liever dan dat mensen openbloeien en tot hun volle bestemming komen in de liefde en kracht van Jezus.

Stichting a Coach 4 Life is in januari 2013 opgericht om mensen te helpen die op zoek zijn naar een beter leven. Centraal staat daarbij de ontmoeting met Degene die gekomen is om ons dat leven te geven: Jezus Christus. In 2008 begon Jolande haar werk op paranormale beurzen. Zij zag hoe mensen met een bepaalde nood of behoefte dankzij een ontmoeting met Jezus weer nieuwe hoop kregen, waardoor er verandering kwam in hun situatie. Jolande wilde dit werk uitbreiden en dat vooral onbaatzuchtig blijven doen. Daarom besloot zij tot oprichting van de stichting, zodat nog veel meer mensen – binnen en buiten Nederland – van dat leven met Jezus mogen proeven en tot bloei komen. De stichting heeft een bestuur van mensen die mee willen helpen om de visie van Jolande gestalte te geven:


steven alleen
Steven van den Brink is voorzitter van het bestuur. Hij is een krachtige bidder en heeft al heel wat wonderen meegemaakt. Als je ziek bent of pijn hebt, vraag of Steven voor je bidt; hij geeft niet gemakkelijk op en daardoor zien we mooie resultaten op zijn gebed.

 InekeIneke van der Zwaag is secretaris binnen het bestuur. Zij bemoedigt mensen met woorden die leven brengen en deelt de liefde van Jezus uit aan wie dat nodig heeft. Het maakt haar bijzonder blij als mensen weer hoop en visie krijgen. Ineke is ook een geweldige kunstenares en maakt prachtige schilderijen. Zij geeft regelmatig workshops schilderen, ook voor kinderen.

 

 

CorineCorine Kleijer is penningmeester binnen het bestuur. Zij heeft een hart voor mensen, vooral voor jongeren die het moeilijk hebben. Haar deur staat altijd open en mensen die door haar bemoedigd worden, voelen zich daarna een stuk lichter! Samen met haar man begeleidt ze stellen op weg naar een goede relatie, met God en met elkaar. Bij hen ervaar je echt het hart van God!

 

Tineke Starrenburg is bestuurslid. Zij bemoedigt mensen met woorden van God, knuffels en cadeautjes. Als je haar wilt ontmoeten, kijk eens op de agenda. Ze staat regelmatig met a Coach 4 Life op spirituele beurzen, waar ze veel mensen raakt met haar liefde.